YALOVA / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

May

Okulumuz yıl sonu gösterileriyle kutlanıyor.

Okulumuzun Pilav günü

May

İlkokullar arası Futbol turnuvasında okulumuz Yalova 2.si oldu.

Atatürk ve Çocuk Müzesi okullar Bilim Fuarı ziyaretleri

May

Türkiye Erozyonlan Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. “Evimiz Dünya” isimli proje kapsamında Yalova´nında  aralarında bulunduğu 20 ilde 6 bin 566 çocuğun eğitim alması planlanıyor.

“Evimiz Dünya” projesi  IKEA’nın desteğiyle ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen “Evimiz Dünya”projesi için 20 ilden 52 TEMA gönüllüsü ile birlikte  eğitimlere başladı.

“Bu projede hedef 20 ilde 6 bin 266 çocuğun bu eğitimi almasını sağlamak. “Evimiz Dünya” projesi, çocukların evde sürdürülebilirlik kavramı üzerinde düşünmelerini ve farkındalık kazanmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen bir eğitim projesidir.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Rehber öğretmenlerimiz Nuran Kurdoğlu Ve Fulya Didem Örgün organizasyonu ile gerçekleştirilene 1 haftalık etkinlik de  öğrencilerimiz Resim, Şiir, afiş dallarında eserlarini sergilediler  ödüllerini aldılar. 3A sınıfı öğrencilerinin işaret dili gösterisi herkes tarafından çok beğenildi.

May

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’de tüm okullarda uygulamaya geçirilen görsel ve edebi alanda eserlerin ödüllendirildiği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasında 4F sınıfı öğrencimiz ZEHRA BATUR  İl birincisi oldu onu kutlarız.

2F sınıf Kağıt Müzesi ziyareti yaptı

Satranç turnuvasında il 3. olduk

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Nis

TEMA ANASINIFIMIZA VE 1. SINIFLARIMIZA EĞİTİM VEREREK DOĞAYI KORUMANIN , TASARRUFLU OLMANIN ÖNEMİ ÜZERİNE DİKKAT ÇEKTİ.

Nis

YALOVA ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZDA ANASINIFINI ZİYARET ETTİ ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITTI

MEHTERAN TAKIMIMIZ TURİZM HAFTASINDA GÖSTERİ YAPTI

Nis

Sağlıklı Beslenme Sağlıklı Yaşam yürüyüşü yaparak aynı zamanda doğada kitap okuma etkinliği  ve Çölyak farkındalığı için Engelsiz Cafe ziyareti yaptık taze sıkılmış portakal suyu içtik.

Nis

YALOVA BELEDİYESİ EĞİTİM PARKINDA TRAFİK EĞİTİMİ ALARAK SERTİFİKALARIMIZI BELEDİYE BAŞKANI VEFA SALMAN TARAFINDAN ALDIK.