YALOVA / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

Ock

Yarıyıl tatilimiz Yalova Valisi Sayın Tuğba Yılmaz´ın okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize  karne vermesiyle  başlamıştır.

Ock

SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KAPSAMINDA SINIF EGZERSİZLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.

Ara

OKULUMUZUN BESLENME DOSTU PROJE ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE YERLİ MALI HAFTASINDA BEDEN EĞİTİMİ SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ETKİNLİĞİMİZE - GULİTENSİZ BESLENME (ÇÖLYAK) STANDI - YEŞİLAY SAĞLIKLI YAŞAM VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE STANDI-  REHBERLİK SERVİSİ SAĞLIKLI YAŞAM TEMİZ HAVA DENGELİ BESLENME STANDI - SAĞLIKLI ÇEVRE DOĞAYI KORUMA TEMA STANDI İLE KATILMIŞLARDIR. ETKİNLİĞİMİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ALİ TOSUN VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ VEFA SALMAN TEŞRİF ETMİŞLERDİR. KATILIMINDAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZDA DOĞRU DAVRANIŞLAR KAZANDIRILMASI VE PEKİŞTİRİLMESİ AMACIYLA KURULAN DAVRANIŞ TİMLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

Ara

“ALTIN KARINCA ÖDÜLLERİ" SAHİPLERİNİ BULDU OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ MASAL BALKANOĞLU ÇÖLYAK FARKINDALIĞI OLUŞTURMA İLE İLGİLİ YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA BU ÖDÜLE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Ara

Beslenme dostu okul projesi kapsamında öğrencilere sağlıklı kanepeler dağıtıldı.

DEMOKRASİ EĞİTİMİ OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ BAŞARIYLA YAPILMIŞTIR.

May

4E SINIFI ÖĞRENCİSİ SENA KAYA YÜZME YARIŞMALARINDA 22 NİSAN 2017 DE YAPILAN 23 NİSAN ŞENLİĞİ ADLI YARIŞTA 50 MT.  KURBAĞALAMA VE KELEBEKTE ALTIN, SERBESTTE GÜMÜŞ, SIRTTA BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK  VE ÇOCUK BAYRAMI  TÖRENİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK  VE ÇOCUK BAYRAMI  TÖRENİ

Nis

BAHÇELİEVLER İLKOKULU FUTBOL YALOVA İLİ ŞAMPİYONU OLDU.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK  VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA BAHÇELİEVLER İLKOKULU OLARAK BELEDİYE BAŞKANIMIZI  ZİYARETİK.

BU HAFTA TEMİZ SINIF PASTASINI 1G SINIFI KAZANDI

Nis

BU HAFTA TEMİZ SINIF PASTASINI 2A SINIFINI KAZANDI.

Nis

BAKANLIĞIMIZCA YÜRÜTÜLEN OKUL SAĞLIĞI ÇALIŞMALARININ DAHA HIZLI VE DÜZENLİ TAKİP EDİLMESİ, İNTERNET ORTAMINDA GEREKLİ DUYURULARIN YAPILMASI VE DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞILMASI AMACI İLE http://okulsagigi.meb.gov.tr/ WEB SİTESİ OLUŞTURULMUŞTUR.