YALOVA / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Nis

TEMA ANASINIFIMIZA VE 1. SINIFLARIMIZA EĞİTİM VEREREK DOĞAYI KORUMANIN , TASARRUFLU OLMANIN ÖNEMİ ÜZERİNE DİKKAT ÇEKTİ.

Nis

YALOVA ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZDA ANASINIFINI ZİYARET ETTİ ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITTI

MEHTERAN TAKIMIMIZ TURİZM HAFTASINDA GÖSTERİ YAPTI

Nis

Sağlıklı Beslenme Sağlıklı Yaşam yürüyüşü yaparak aynı zamanda doğada kitap okuma etkinliği  ve Çölyak farkındalığı için Engelsiz Cafe ziyareti yaptık taze sıkılmış portakal suyu içtik.

Nis

YALOVA BELEDİYESİ EĞİTİM PARKINDA TRAFİK EĞİTİMİ ALARAK SERTİFİKALARIMIZI BELEDİYE BAŞKANI VEFA SALMAN TARAFINDAN ALDIK.

Nis

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle ağaçlarımızı diktik.

Mrt

Yalova  İtfaiyesi ile yangın söndürme çalışmasını izledik

Mrt

Sağlıklı Beslenmede Spor mu yoksa beslenmemi çok önemli münazaramızı yaptık.

Okulda Diyabet  Bilgilendirmesi

Mrt

Sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam becerileri geliştirmek için okulumuzda düzenlenen meyve yeme günümüzden görüntüler ...

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle Yalova Yeşikl Körfez Su birliğine ziyaret yaptık , gittik ,gördük, inceledik , öğrendik, okulumuzda etkinlikler yaptık..

Mrt

Büyük bir kahramanlık destanı olan 18 Mart Çanakkale Savaşı, Türk Milleti´nin kudretini tüm dünyaya gösteren önemli bir zaferdir. Çanakkale Boğazı´nda büyük bir zafere imza atan kahraman şehitlerimiz, zaferin ilan edildiği 18 Mart tarihinde okul ve kurumlarda anılmaya devam ediliyor. Çanakkale zaferi ve 3 Kasım 1914 – 18 Mart 1915 tarihleri arasında Çanakkale Boğazı’nda cereyan eden bir seri deniz savaşlarıyla Gelibolu yarımadasında 25 Nisan 1915-8/9 Ocak 1916 tarihleri arasında yapılan kara savaşları, Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLERLE KUTLANDI